Διαρροές


AF 103


Συσκευή εντοπισμού μεταλλικών επιφανειών.

Χάρις στην κεφαλή εντοπισμού που διαθέτει, η συσκευή AF 103 μπορεί να εντοπίσει ένα φρεάτιο ή ένα κιβώτιο βαλβίδων σε βάθος μέχρι 30cm. Είναι ελαφριά, συμπαγής και πολύ απλή στη χρήση. Διαθέτει ένα λουρί μεταφοράς και χειρισμού που επιτρέπει την εύκολη σάρωση της προς εξέταση επιφανείας.

Πατήστε εδώ για να δείτε επιπλέον χαρακτηριστικά.BC 6


Συσκευή εντοπισμού μεταλλικών επιφανειών υψηλής απόδοσης.

Η συσκευή BC 6 εντοπίζει φρεάτια και κιβώτια βαλβίδων σε βάθος μέχρι 50cm.

Πατήστε εδώ για να δείτε επιπλέον χαρακτηριστικά.MAGNA TRAK 100


Συσκευή εντοπισμού μεταλλικών επιφανειών σε μεγάλο βάθος.

Η συσκευή MAGNA TRAK 100, που αποτελεί σημείο αναφοράς στο είδος της, προσφέρει τη δυνατότητα εντοπισμού μεταλλικών επιφανειών σε βάθος μέχρι 2 m.

Πατήστε εδώ για να δείτε επιπλέον χαρακτηριστικά.3M DYNATEL 2250 E3 PO


Συσκευή εντοπισμού σωληνώσεων και καλωδίων.

Η 3Μ είναι συσκευή εντοπισμού αγωγών και καλωδίων που αποτελείται από ένα δέκτη και μια γεννήτρια, αμφότερα εξοπλισμένα με μικροεπεξεργαστή. Είναι μια εύχρηστη συσκευή, υψηλής απόδοσης.
Ο δέκτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνος του ή με τη γεννήτρια και τα διάφορα άλλα εξαρτήματα. Με τη χρήση ενός μεταλλικού ακροδέκτη GSK, η συσκευή μπορεί να εντοπίσει ακόμη και μη μεταλλικούς αγωγούς (PE. PVC, AC).

Πατήστε εδώ για να δείτε επιπλέον χαρακτηριστικά.
Εργαλείο μαγνητικής ανύψωσης των καπακιών των κιβωτίων βαλβίδων


Αποτελεί το ιδανικό εργαλείο που μαζί με ένα σφυρί μπορεί να ανοίξει όλα τα καπάκια των κιβωτίων βαλβίδων, καθώς και των καπακιών μικρών φρεατίων.

Πατήστε εδώ για να δείτε επιπλέον χαρακτηριστικά.
Σπείρα καθαρισμού της επιφάνειας των κιβωτίων βαλβίδων


Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση από τα καπάκια των κιβωτίων βαλβίδων της λάσπης, του χώματος ή του πάγου. Το σχήμα και η διάμετρος της άκρης του εργαλείου έχουν ειδικό σχεδιασμό για να γίνεται εύκολη η πρόσβαση στο παξιμάδι λειτουργίας του κιβωτίου βαλβίδων. Προσαρμόζεται σε τρία διαφορετικά βάθη, μετακινώντας απλώς την άκρη εντός του μεταλλικού σωλήνα.

Πατήστε εδώ για να δείτε επιπλέον χαρακτηριστικά.
Λαβίδα καθαρισμού των κιβωτίων βαλβίδων


Διαθέτοντας 3 δόντια, αυτό το εργαλείο απομακρύνει πέτρες και βαριά αντικείμενα που μπλοκάρουν τα κιβώτια βαλβίδων, όταν αυτού του είδους τα μπάζα δεν μπορούν να απομακρυνθούν με τις άλλες σχετικές λαβίδες.

Πατήστε εδώ για να δείτε επιπλέον χαρακτηριστικά.
Σφυρί ανοίγματος των κιβωτίων βαλβίδων


Ειδικά σχεδιασμένο για την απομάκρυνση και το άνοιγμα όλων των καπακιών των κιβωτίων βαλβίδων, αποτελεί το βασικό εργαλείο όλων των τεχνικών που ασχολούνται με τις υπηρεσίες νερού.
Σχεδιασμένο από μη ψαθυρό υλικό, διαθέτει εργονομική λαβή από καουτσούκ που το καθιστά εύκολο και άνετο στη χρήση.

Πατήστε εδώ για να δείτε επιπλέον χαρακτηριστικά.
ODOMETRE 5000


Συσκευή μηχανικής μέτρησης αποστάσεων.

Αυτή η συσκευή χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της απόστασης μεταξύ δύο σημείων στο έδαφος κατά μήκος πολλών εκατοντάδων μέτρων.
Είναι απαραίτητο εργαλείο για οποιονδήποτε επιθυμεί να μετρήσει αποστάσεις με σκοπό π.χ. να πραγματοποιήσει μια ακουστική συσχέτιση ή να ανανεώσει τα χαρακτηριστικά του δικτύου.

Πατήστε εδώ για να δείτε επιπλέον χαρακτηριστικά.
C.P.I.2 ∅100


Έλεγχος του σωλήνα κατάσβεσης πυρκαγιών.

Οι σωλήνες κατάσβεσης πυρκαγιών πρέπει να βρίσκονται σε συμμόρφωση με τη γαλλική νομοθεσία (French interministry circular no. 465 of 10 December 1951) βάσει της οποίας πρέπει να παρέχουν μία ελάχιστη ροή των 60 m3/h. Το C.P.I.2 είναι μετρητής τύπου WOLTEX DN 100 και μετρά την πίεση και τη ροή. Η συσκευή είναι εύκολη στη χρήση (ευθεία ανάγνωση μέτρησης σε m3/h) και στη μεταφορά, καθώς είναι ελαφριά (σώμα από αλουμίνιο). Διατίθεται πλήρης με ένα γαλλικό κλειδί και μεταλλικό προστατευτικό κάλυμμα. Ως επιλογή, προσφέρεται ένα σετ αξεσουάρ που περιλαμβάνει έναν μειωτήρα 100/65 και μια βαλβίδα 100-mm∅.

Πατήστε εδώ για να δείτε επιπλέον χαρακτηριστικά.
ORTOMAT


Σύστημα εντοπισμού διαρροών.

Το Ortomat είναι ένα σύστημα για τη μόνιμη ή την τακτική επίβλεψη του δικτύου πόσιμου νερού. Αποτελείται από καταγραφικά-πομπούς ORTOMAT LC ή ORTOMAT radio και μία συσκευή λήψης σήματος. Τα καταγραφικά είναι εξοπλισμένα με έναν μικροεπεξεργαστή ώστε να είναι δυνατή η καταγραφή και των πιο μικρών θορύβων μέσα στο δίκτυο. Προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι εξωτερικοί θόρυβοι όσο γίνεται περισσότερο, η καταγραφή γίνεται το βράδυ. Η ώρα και η συχνότητα των καταγραφών μπορεί να προγραμματιστεί πχ. από τις 2 πμ έως τις 4 πμ κάθε λεπτό. Ανάλογα με το σύστημα Ortomat που χρησιμοποιείται, οι καταγραφές μπορούν να ανακτηθούν και να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους.

Πατήστε εδώ για να δείτε επιπλέον χαρακτηριστικά.
LECK PEN


Φορητή συσκευή ελέγχου διαρροών.

Η LECK PEN είναι μια συσκευή προ-εντοπισμού των διαρροών σε ένα δίκτυο νερού.
Αποτελείται από ένα μικροενισχυτή με επιταχυντή και ένα ανεπτυγμένο σύστημα μετάδοσης ραδιοκυμάτων και ασύρματα ακουστικά, προσφέροντας στο χρήστη ελευθερία κίνησης.
Αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους τεχνικούς των δικτύων ύδρευσης καθώς επιτρέπει τον εντοπισμό του θορύβου που προκαλεί μια διαρροή με την απλή επαφή πάνω σε μια βάνα, σε μία σωλήνα κατάσβεσης πυρκαγιάς ή σε μια περιοχή κοντά σε ένα υδρόμετρο.

Πατήστε εδώ για να δείτε επιπλέον χαρακτηριστικά.
LOG 1


Σύστημα εντοπισμού διαρροών.

Το LOG 1 είναι ένα καινοτόμο σύστημα εντοπισμού διαρροών, που αποτελείται από έναν ενισχυτή, έναν πιεζοηλεκτρικό δέκτη και ασύρματα ακουστικά. Είναι απλό στη χρήση, άνετο και ελαφρύ. Ο δέκτης λαμβάνει όλους τους θορύβους ανεξάρτητα από το υλικό κατασκευής των σωλήνων (χυτοσίδηρος, πλαστικό κλπ) και δεν καταγράφει τους περιβαλλοντικούς ήχους.

Το LOG 1 διαθέτει ένα σετ ασύρματων ακουστικών που παρέχει στο χρήστη εξαιρετική ελευθερία κινήσεων. Για παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί να συνεχίζει τον εντοπισμό διαρροών καθώς απασχολείται με ένα φρεάτιο. Είναι δυνατή η χρήση πολλών ασύρματων ακουστικών ταυτοχρόνως, κάτι που είναι χρήσιμο κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης για τον εντοπισμό διαρροών. Η μέγιστη απόσταση μεταξύ των ασύρματων ακουστικών και του ενισχυτή είναι 20 m.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα λήψης ήχων δια μέσου του εδάφους χάρη σε ένα τρίποδο. Διατίθενται επίσης, ένα άκρο επαφής και μπάρες επιμήκυνσης τα οποία μπορούν να προσαρτηθούν στο δέκτη, ώστε η λήψη του ήχου να γίνεται άμεσα, στους πλαστικούς και μη σιδηρούχους σωλήνες. Το LOG 1 λειτουργεί με μπαταρίες 1,5 V LR6 και LR03 στάνταρ ή επαναφορτιζόμενες, πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή είναι λειτουργική υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Πατήστε εδώ για να δείτε επιπλέον χαρακτηριστικά.
LOG 3000


Σύστημα ακουστικής συσχέτισης.

Το LOG 3000 είναι ένα σύστημα υψηλής τεχνολογίας εντοπισμού διαρροών, ιδανικό για εφαρμογή σε όλους τους τύπους δικτύων νερού. Αποτελείται από:

  • έναν μικρό υπολογιστή, στον οποίο είναι εγκατεστημένο ένα λογισμικό συσχέτισης. Σε συνδυασμό με την ισχύ και την ταχύτητα των σύγχρονων επεξεργαστών, το λογισμικό φτιάχνει και εκτελεί τους απαραίτητους υπολογισμούς για τον εντοπισμό μιας διαρροής στο τμήμα της σωλήνας που εξετάζεται
  • δύο μαγνητικοί ταχογράφοι που συλλέγουν και μεταδίδουν τις ηχητικές δονήσεις κατά μήκος των αγωγών νερού, σε δύο πομπούς
  • δύο πομποί, οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με τους αισθητήρες, που στέλνουν το σήμα που λαμβάνουν σε έναν δέκτη με τη χρήση ραδιοκυμάτων
  • έναν δέκτη με κινητή κεραία που στέλνει τα μηνύματα που λαμβάνει από τους δυο πομπούς και τα μεταφέρει μέσω μιας USB σύνδεσης στον υπολογιστή. Ο δέκτης είναι εξοπλισμένος με μεγάφωνο και κουμπί επιλογής, ώστε ο ήχος που λαμβάνεται από κάθε αισθητήρα να ακούγεται άμεσα

Πατήστε εδώ για να δείτε επιπλέον χαρακτηριστικά.