Προϊόντα

Αχαϊκή Ορειχαλκουργία

ΝΕΡΟ

Η Αχαϊκή διανέμει ένα ολοκληρωμένο εύρος υδρομέτρων (DN 15 έως 600 mm, ταχυμετρική και ογκομετρική τεχνολογία). Από το μικρό υδρόμετρο έως το βιομηχανικό υδρόμετρο, όλα τα προϊόντα της Αχαϊκής ωφελούνται από την εξέλιξη της τεχνολογίας, που είναι το αποτέλεσμα της εκ βαθέων έρευνας και της υψηλής ποιότητας κατασκευής από τις κατασκευάστριες εταιρείες.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Η Αχαϊκή και η Sappel είναι οι πρωτοπόροι στο, τομέα της ραδιο-ανάγνωσης των υδρομετρητών. Η Sappel σχεδίασε και έβγαλε στην αγορά το ραδιο-σύστημα IZAR το 1997. Το εύρος του συστήματος κάνει ικανή την ανάγνωση των μετρητών από απόσταση καθώς και τη διαχείρισή τους για λόγους διανομής αλλά και βιομηχανικών εφαρμογών. Επιλέγοντας την Αχαϊκή, επωφελείστε της αποδεδειγμένης εμπειρίας να παρέχει τη βέλτιστη απάντηση στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

Η Αχαϊκή έχει εισέλθει στην αγορά των θερμιδομετρητών. Η Αχαϊκή προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση μετρητών και υδραυλικών αισθητήρων που επιτρέπουν τη βελτιστοποίηση της μέτρησης της θερμότητας.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η Αχαϊκή με τη Sappel προσφέρουν ένα εύρος δομοστοιχειοτών μέτρων με λειτουργίες που μπορούν να επεκταθούν εφαρμόζοντας απλώς μία ή περισσότερες συσκευές πάνω στους μετρητές (πομπός παλμών, ραδιοκύμματα κλπ).